EtusivuAjankohtaistaKirkolliset toimituksetTyömuodotKun tarvitset tukeaTietoa seurakunnastaYhteystiedot

Karstulan seurakunta

Karstulan seurakunta toimii noin 4500 asukkaan kunnassa pohjoisessa Keski-Suomessa. Jo 150 vuotta täyttäneeseen seurakuntaamme kuuluu reilut 3700 jäsentä (2015).

Haluamme kulkea ihmisten rinnalla elämän eri vaiheissa. Toiminnassamme onkin mukana kaikenikäisiä seurakuntalaisia. Vastuuta seurakunnallisesta työstä ovat historiamme aikana kantaneet paitsi työntekijät ja luottamushenkilöt, myös lukuisat vapaaehtoiset.

Seurakunnallamme on yhä sama ydintehtävä kuin toimintansa alussa: Herättää uskoa Kristukseen julistamalla puhtaasti evankeliumia ja jakamalla sakramentit Mestarinsa Jeesuksen opetuksen mukaisesti.