Diakonia- jumalanpalvelusta arjessa

Diakoniatyön kulmakivinä ovat ihmisarvon kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen. Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, kun on surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, toimeentulovaikeuksia, päihdeongelmia tai haluat keskusteluapua ja tarvitset tukea. Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Toiminta pitää sisällään mm. ikäihmisten Keskiviikkokerhon talvikautena, päivän retket, kotikäynnit, onnittelukäynnit, toiminnan eri vammaisryhmien parissa, mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena säännölliseen toimintaan tai erilaisissa tempauksissa (esim Yhteisvastuu – tapahtumissa).

Kirkkoherra Seppo Tiainen

seppo.tiainen@evl.fi

Seurakuntapastori Marja Rämänen

Puh 040 - 570 5318

marja.ramanen@evl.fi

Tavattavissa ma 9-12

Diakoni Elina Ahvenjärvi

Puh 040 - 586 4120

elina.ahvenjarvi@evl.fi

Tavattavissa toimistolla ma 16-17, muulloin sopimuksen mukaan.

Katuosoitteemme on Tapulilahdentie 2, 43500 Karstula. Seurakunnan virastorakennus.

Virastosta on saatavana diakoniatyön tukemiseksi myytäviä suruadresseja. Kuvassa kirkon alttarikuva. Adressin hinta on 10€.

• Viranhaltijat käyvät kotikäynneillä niin kodeissa kuin laitoksissa tapaamassa yksittäisiä ihmisiä.
  • Voit myös pyytää kotikäyntiä/tapaamista.
  • Taloudellista apua voit kysyä elämän kriisitilanteissa.
  • Elämässä voi tulla eteen syvästi koskettavia asioita, silloin on tärkeätä että rohkenet avata tilanteesi jollekin. Ota yhteyttä!

Keskiviikkokerho, ikäihmisten oma kerhon joka toinen viikko talvikautena. Kerholla on monipuolinen ohjelma alkaen ruokailulla klo 11:00. Kokoonnumme srk.talon tiloissa. Tervetuloa mukaan uudet ja ennestään tutut!

Tiistailounas: Talvikautena tarjotaan joka toinen tiistai srk.talolla kotiruokainen lounas. Lounaan hinta on 5€.

Viikottaisesta ohjelmasta voit lukea myös paikallislehdestä Viispiikkisestä, sen seurakunnallisista uutisista. Kotisivuilta ja fb:sta löydät myös ajankohtaisia tietoja diakoniasta.

Kotipirtissä, kehitysvammaisten asuntolassa, pidetään joka toinen torstai talvikautena hartaushetki. Olisiko se sinun mahdollisuutesi olla omalla panoksellasi seurakunnan toiminnassa, hartausvuoron pitäjänä, toisten vapaaehtoisten kanssa?! Muistakin toimintamahdollisuuksista voit kysellä enemmän meiltä työntekijöiltä.