Lapsi- ja perhetyö

Seurakuntamme tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Tavoitteena on tukea lasta ja hänen perhettään kristillisessä kasvatuksessa ja antaa kasteopetusta.

Haluamme antaa perheille mahdollisuuden osallistua oman kotiseurakuntansa toimintaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Perhekerhot

Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kokoontumispaikka, joka tarjoaa virkistymistä ja vertaistukea arjen keskellä. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään. Kerhoon ovat tervetulleita lasten kanssa äidit, isät, isovanhemmat ja muut läheiset aikuiset. Kerhossa on tarjolla kahvit 1,5 €.

Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla

Maanantaisin 9-11.

Päiväkerhot

Ma  12-14       5-v 1.ryhmä

Ti     9-11       4v  1.ryhmä

12-14     5-v 2.ryhmä

Ke    9-11  4-v 2.ryhmä

12-14     5-v 1.ryhmä

To    9-11        5v. 2.ryhmä

Hinnat:

4-vuotiaat 25 €/vuosi

5-vuotiaat 40 €/vuosi

Sisaralennus - 10 €

Muilta kuin seurakunnan jäseniltä peritään kaksinkertainen hinta.

Päiväkerhot ovat 4 - 5-vuotiaiden lasten toimintaa. Kerho tukee lapsen kasvua ja antaa monipuolisia virikkeitä. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerho-ohjelma koostuu lauluista, leikeistä, askartelusta ja hartauksista.

Päiväkerhot kokoontuvat seurakuntatalolla.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: