Lapsi- ja perhetyö

http://www.karstulanseurakunta.fi/filebank/130-kerho.jpgSeurakuntamme tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Tavoitteena on tukea lasta ja hänen perhettään kristillisessä kasvatuksessa ja antaa kasteopetusta.

Haluamme antaa perheille mahdollisuuden osallistua oman kotiseurakuntansa toimintaan niin arjessa kuin juhlassakin.

Perhekerhot

Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kokoontumispaikka, joka tarjoaa virkistymistä ja vertaistukea arjen keskellä. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan ja hiljennytään. Kerhoon ovat tervetulleita lasten kanssa äidit, isät, isovanhemmat ja muut läheiset aikuiset. Kerhossa on tarjolla kahvit 1,5 €. Lapsille omat eväät mukaan.

Kerhot kokoontuvat seurakuntatalolla

torstaisin klo 10.00-12.00.

Pyhäkoulu 3-vuotiaille

Pyhäkoulu on pienille 3-vuotiaille tarkoitettua toimintaa, jossa tutustutaan raamatun saloihin.

Leikitaan, lauletaan ja askarrellaan. Kokoontuu kerran viikossa seurakuntatalolla.

Kerhoihin ilmoittaudutaan.

Päiväkerhot

Ma  9-11       4-v 1.ryhmä

Ti     9-11       4v  2.ryhmä

12-14     5-v

Ke    9-10.45  3-v pyhäkoulu

12-15     5-v

Hinnat:

3-vuotiaiden pyhäkoulu 10€/vuosi

4-vuotiaat 25 €/vuosi

5-vuotiaat 40 €/vuosi

Sisaralennus - 10 €

Muilta kuin seurakunnan jäseniltä peritään kaksinkertainen hinta.

Päiväkerhot ovat 4 - 5-vuotiaiden lasten toimintaa. Kerho tukee lapsen kasvua ja antaa monipuolisia virikkeitä. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 2-3 tuntia kerrallaan. Kerho-ohjelma koostuu lauluista, leikeistä, askartelusta ja hartauksista.

Päiväkerhot kokoontuvat seurakuntatalolla.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: