Musiikkityö

Seurakunnan musiikkityön tavoite on elävöittää seurakunnan tilaisuuksia ja levittää Jumalan sanaa musiikin keinoin.

Kuorotoiminta

Monet laulajat ovat kertoneet kuinka kuoro on hyvä tapa tutustua kirkkovuoteen.

Seurakuntakuoro on iloinen n. 30 laulajan joukko, joka harjoittelee seurakuntatalolla keskiviikkoisin 18.00. "Seurustelun sakramentti" on tärkeä osa kuorotoimintaa: juomme kahvit kaikissa harjoituksissa. Kuoron nimi tarkoittaa sitä, että esiintymisiä on muuallakin kuin kirkossa. Tästä esimerkkinä virsilauluillat eri puolella Karstulaa.

Seurakuntakuoro kesällä 2011

Seurakuntakuoro osallistuu Jumalanpalvelukseen noin kerran kuussa. Muita säännöllisiä tilaisuuksia, joissa kuoro avustaa, ovat 1. Adventin messu ja iltavesper, kauneimmat joululaulut, jouluaamun Jumalanpalvelus, kiirastorstain ja pääsiäisen messu ja pyhäinpäivän Jumalanpalvelus. Tule tutustumaan ja osallistumaan Seurakuntakuoron toimintaan.

Ylistyskuoro kokoontuu toistaiseksi joka toinen torstai n. klo 16 Punaisella tuvalla. Ryhmä kutsuu mukaan kaiken ikäisiä laulajia. Tule mukaan.

Toimitusten musiikki

Kirkollisten toimitusten musiikista vastaa kanttori, johon tulee ottaa yhteyttä musiikin valinnassa. Tilaisuutta suunnitellessa on hyvä huomioida juhlan Jumalanpalvelusluonne.

Haluatko mukaan?

Teemme yhteistyötä alueen musiikin harrastajien kanssa. Tervetuloa mukaan seurakunnan musiikkityöhön!

Lisätietoja:

Kanttori Jouni Mäkinen, p. 0400 934 154