Talven tuulia- konsertti

Talven tuulia- konsertti Karstulan seurakuntatalo

Sirpa Berg, oboe, Kalle Kangas, sello ja Tero Tavaila, piano.

Kolme konkarimuusikkoa tuovat talvisen tuulahduksen Karstulaan ranskalaisen ja suomalaisen musiikin konsertilla.

Sirpa Berg, oboe, Kalle Kangas, sello ja Tero Tavaila, piano taituroivat Grandvalin, Fauren ja Poulencin teosten lomassa Jean Sibeliuksen Poloneesin ja Aarre Merikannon idyllisen pikkukappaleen.

Hyvän tuulen konserttiin on helppo tulla Karstulan seurakuntatalolle  sunnuntaina 17.3.2019  kello 18.00. Ohjelmia myydään ovella klo 17.00 alkaen.

Tervetuloa!

Helluntaiseurakunnan rukoushuone

Yhteiskristillinen iltapäivä

Mäkinen, Tiainen,Seurakuntakuoro

Vanhat Vehkeet

Uutta miehille Karstulassa

UUTTA MIEHILLE KARSTULASSA ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN Seurakunnan projekti miestoiminnan aktivoitumiseen on käynnistynyt. Ensimmäinen kokoontuminen tulee tapahtumaan PERJANTAINA 29.3. klo 18 KEILAAMISEN MERKEISSÄ VANHOISSA WEHKEISSÄ. Puolentoista tunnin keilatouhun jälkeen hörpimme kahvit ja pohdimme tulevien kuukausitapahtumien aktiviteetteja. Illan hinta/mies kaikkineen 5 €, maksu paikan päällä.

Karstulan kirkko, Karstulan seurakuntatalo

Lähetyksen kirkkopyhä

Saarna Pirjo Antila Medialähetys Sanansaattajilta, liturgi Marja Rämänen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus seurakuntatalolla.