Uutta miehille Karstulassa

Vanhat Vehkeet

UUTTA MIEHILLE KARSTULASSA ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN Seurakunnan projekti miestoiminnan aktivoitumiseen on käynnistynyt. Ensimmäinen kokoontuminen tulee tapahtumaan PERJANTAINA 29.3. klo 18 KEILAAMISEN MERKEISSÄ VANHOISSA WEHKEISSÄ. Puolentoista tunnin keilatouhun jälkeen hörpimme kahvit ja pohdimme tulevien kuukausitapahtumien aktiviteetteja. Illan hinta/mies kaikkineen 5 €, maksu paikan päällä.

MITÄ TÄLLÄ KOKONAISUUDELLA TAVOITTELEMME

”Uuden” kaltaisen matalan kynnyksen kuukausitoiminnan kautta pyrimme löytämään yhteyttä usein srk-toiminnan ulottumattomissa oleviin työikäisiin miehiin, tämä ei sulje ulos varttuneempiakaan.  Työmuodon kautta pyrimme yhdessä sovittavien toimien kautta kehittämään miestapaamisten lisäksi myös MIES-MUKSU-yhteyttä.  Tästä kokonaisuudesta on saatu hyviä kokemuksia, mutta viime vuosikymmenen ja ehkä parinkin aikana se on jäänyt unohduksiin.

JOTEN ENNAKKOLUULOTTOMASTI MUKAAN, NAAPURIN ÄIJÄ KYYTIIN!

Tiedustelut Jukka Kaunisto 044-7202319

Karstulan seurakuntatalo

Perhekerho seurakuntatalolla päiväkerhotilassa torstaisin klo 10-12

Karstulan kirkko, Karstulan seurakuntatalo

Lähetyksen kirkkopyhä

Saarna Pirjo Antila Medialähetys Sanansaattajilta, liturgi Marja Rämänen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus seurakuntatalolla.