Uutta miehille Karstulassa

Vanhat Vehkeet

UUTTA MIEHILLE KARSTULASSA ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN Seurakunnan projekti miestoiminnan aktivoitumiseen on käynnistynyt. Ensimmäinen kokoontuminen tulee tapahtumaan PERJANTAINA 29.3. klo 18 KEILAAMISEN MERKEISSÄ VANHOISSA WEHKEISSÄ. Puolentoista tunnin keilatouhun jälkeen hörpimme kahvit ja pohdimme tulevien kuukausitapahtumien aktiviteetteja. Illan hinta/mies kaikkineen 5 €, maksu paikan päällä.

MITÄ TÄLLÄ KOKONAISUUDELLA TAVOITTELEMME

”Uuden” kaltaisen matalan kynnyksen kuukausitoiminnan kautta pyrimme löytämään yhteyttä usein srk-toiminnan ulottumattomissa oleviin työikäisiin miehiin, tämä ei sulje ulos varttuneempiakaan.  Työmuodon kautta pyrimme yhdessä sovittavien toimien kautta kehittämään miestapaamisten lisäksi myös MIES-MUKSU-yhteyttä.  Tästä kokonaisuudesta on saatu hyviä kokemuksia, mutta viime vuosikymmenen ja ehkä parinkin aikana se on jäänyt unohduksiin.

JOTEN ENNAKKOLUULOTTOMASTI MUKAAN, NAAPURIN ÄIJÄ KYYTIIN!

Tiedustelut Jukka Kaunisto 044-7202319

Karstulan seurakuntatalo

Perhekerho torstaina 23.5.2019 klo 10-12

Karstulan seurakuntatalo

Lähetysilta

Lähetysilta seurakuntatalolla, vieraana Suomen Lähetysseuran Nepalin lähetti Janne Juhaninmäki.

Aho-Vastingin rukoushuone

Kesäjuhla Aho-Vastingilla