Joulukonsertti

Karstulan kirkko

Sijaiskanttorimme Harri Mölsä musisoi.

Harri Mölsä on toiminut kesäkuusta 2019 kesäkanttorina ja kanttorin vapaapäivien sijaisena Karstulan seurakunnassa. Aiemmin Mölsä on toiminut päätoimisena kanttorina muun muassa Pietarsaaren suomalaisessa seurakunnassa, Ylihärmän seurakunnassa ja Ahvenanmaan eteläisessä saaristoseurakunnassa.

Mölsä on toiminut myös musiikkiteknologian opettajana ja koulutuksen suunnittelijana Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Hänellä on noin 40 vuoden ura esiintyvänä gospel- ja popmuusikkona, ja hän on esiintynyt bändin kanssa esimerkiksi Finlandia-talolla ja Kulttuuritalolla Helsingissä.

Mölsä on julkaisut useita CD-levyjä, hänen musiikkiaan on kuunneltavissa myös Youtube- ja Spotify-palveluissa. Mölsä on julkaissut myös kuusi runokirjaa.

Karstulan joulukonsertissa Harri Mölsä esiintyy yksin pianon, taustanauhojen ja syntetisaattorin säestyksellä. Ohjelmistossa on hartaita, tuttuja joululauluja ja Mölsän omia joululauluja. Ohjelmistossa ovat esimerkiksi laulut ”Jouluyö, juhlayö”, ”Sydämeeni joulun teen” ja ”Varpunen jouluaamuna”. Sovitukset ovat osin perinteisiä, osiin lauluja Mölsä on tehnyt modernit sovitukset, joita hän toteuttaa syntetisaattorin ja taustanauhojen avulla.