Rakkauden hinta-konsertti

Karstulan kirkko

"Rakkauden hinta" kirkkokonsertti. Marja-Liisa Oikari ja Kari Hiekkavirta laulu, Erkki Hiekkavirta viulu. Saara Mörsky säestää. Martta Rajala lausuu. Konsertin tuotto Marttyyrien ääni ry:lle.

Kristityt ovat maailman vainotuin ihmisryhmä. Tällä hetkellä vaikeaa vainoa kokee yli 300 miljoonaa kristittyä eri puolilla maailmaa. Suomen Marttyyrien Ääni -järjestön avustuskohteet löytyvät Aasiasta (tuorein niistä Afganistan), Afrikasta ja Kolumbiasta. Järjestö keskittyy eniten apua tarvitseviin, joita ovat mm. lesket, orvot, uskonsa tähden kärsivät perheet, kristilliset eturintaman työntekijät ja äkillistä hätää kärsivät.

Vainottujen hätä panee toimimaan! Karstulan kirkossa on ensi sunnuntai-iltana konsertti, jossa esiintyvät Marja-Liisa Oikari, Kari ja Erkki Hiekkavirta, Martta Rajala ja Saara Mörsky. Tilaisuudessa on uhrilahjan ohella myytävänä tuotteita Marttyyrien äänen työn tukemiseksi. Tervetuloa!

Tapulilahdentie 2
43500 Karstula

Tavallisesti tavattavissa puhelimitse ke-su.