vs.Diakoni                                    Marjut Lahti 040-5864120                          marjut.lahti(at)evl.fi

Vastaanotto ajanvarauksella (soittaen), päivystys tiistaisin klo:10-12

Diakoniatsto                           Tapulilahdentie (Virasto on srk.talon takana oleva keltainen rakennus)

Viranhaltijat käyvät kotikäynneillä sekä onnittelukäynneillä niin kodeissa kuin laitoksissa asuvien luona. Kotikäyntejä myös pyydettäessä.

Taloudellista apua voit kysyä elämän kriisitilanteissa.

Elämän kriisitilanteissa on tärkeätä, että rohkenet jollekin avata hätäsi. Ota yhteyttä!

Tullaan yhteen:

Keskiviikkokerho

Keskiviikkokerho on ikäihmisten oma ryhmä. Kerho toimii talvikautena srk.talolla joka toinen viikko. Kerho alkaa yhteisellä lounaalla klo 11:00, varsinainen ohjelma alkaa 11:45. Ohjelmassa on joka kerran hartaus, päivän virsi sekä vaihtuvia vierailijoita. Välillä ihan omaakin ohjelmaa. Kerho päättyy yhteiseen kahvihetkeen. Kerran vuodessa käydään retkellä tai esim. teatterissa.

Ateria+kahvi on 6€. Kerhossa on joka kerta myös arvonta, johon voi tuoda voittoja. Arpatuloilla kootaan retkikassaa sekä lahjoitetaan esim. KUA:n ajankohtaisiin avustuskohteisiin.

Olisiko minusta:

Keskiviikkokerhossa kassakaisat ottavat vastaan kerholaiset. He myyvät eteisessä ruokalippuja ja arpoja.

Kehitysvammaisten asuntolassa pidetään hartaus kerran kuussa. Hartauden ohjaajina toimii seurakuntalaisia.

Yksittäiset, monenlaiset tehtävät tarvitsevat avustajia ja ideoijia.

Yksittäisiä ystäviä sitä kaipaaville.

Diakonia- jumalanpalvelusta arjessa

Diakoniatyön kulmakivinä ovat ihmisarvon kunnioitus, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen. Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, kun on surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, toimeentulovaikeuksia, päihdeongelmia tai haluat keskusteluapua ja tarvitset tukea. Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Toiminta pitää sisällään mm. ikäihmisten Keskiviikkokerhon talvikautena, päivän retket, kotikäynnit, onnittelukäynnit, toiminnan eri vammaisryhmien parissa, mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena säännölliseen toimintaan tai erilaisissa tempauksissa (esim Yhteisvastuu – tapahtumissa).

Kirkkoherra Seppo Tiainen

seppo.tiainen@evl.fi

< p="">

Katuosoitteemme on Tapulilahdentie 2, 43500 Karstula. Seurakunnan virastorakennus.

Virastosta on saatavana diakoniatyön tukemiseksi myytäviä suruadresseja. Kuvassa kirkon alttarikuva. Adressin hinta on 10€.

• Viranhaltijat käyvät kotikäynneillä niin kodeissa kuin laitoksissa tapaamassa yksittäisiä ihmisiä.
  • Voit myös pyytää kotikäyntiä/tapaamista.
  • Taloudellista apua voit kysyä elämän kriisitilanteissa.
  • Elämässä voi tulla eteen syvästi koskettavia asioita, silloin on tärkeätä että rohkenet avata tilanteesi jollekin. Ota yhteyttä!

Keskiviikkokerho, ikäihmisten oma kerhon joka toinen viikko talvikautena. Kerholla on monipuolinen ohjelma alkaen ruokailulla klo 11:00. Kokoonnumme srk.talon tiloissa. Tervetuloa mukaan uudet ja ennestään tutut!

Viikottaisesta ohjelmasta voit lukea myös paikallislehdestä Viispiikkisestä, sen seurakunnallisista uutisista. Kotisivuilta ja fb:sta löydät myös ajankohtaisia tietoja diakoniasta.

Kotipirtissä, kehitysvammaisten asuntolassa, pidetään joka toinen torstai talvikautena hartaushetki. Olisiko se sinun mahdollisuutesi olla omalla panoksellasi seurakunnan toiminnassa, hartausvuoron pitäjänä, toisten vapaaehtoisten kanssa?! Muistakin toimintamahdollisuuksista voit kysellä enemmän meiltä työntekijöiltä.

<>