Virastopalvelut, papin tavoitettavuus

Kirkkoherranviraston palveluita edelleen virastolla, esimerkiksi hautaan siunaamiseen liittyvät varaukset, kastevaraukset. Pappi paikalla pääsääntöisesti ma ja to klo 9-12.

Muutoin pappi tavoitettavissa hyvin puhelimitse (0405155991 Seppo Tiainen) ja voidaan sopia tapaamisaika näin.

Virkatodistukset, avioliiton esteiden tutkinnat ja sukuselvitykset seurakuntavirastosta pääsääntöisesti ma ja ti klo 9-12. Puhelinpäivystys to klo 9-12.

Pienten leiri Hinkalossa 1.-2.7.2019

6.5.2019 13.13

Hinta 20€

Ilmoittautumisesta tulee ilmetä mille leirille lapsi ilmoitetaan, leiriläisen nimi ja ikä, osoite, huoltajan nimi ja puhelinnumero. Leirikirje lähetetään koteihin kesäkuun lopulla.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leireillä mukavaa yhdessä tekemistä mm. askarrellaan, ulkoillaan, uidaan ja saunotaan sekä laulellaan ja isoset järjestävät hubailua.

Järjestäjinä toimivat Karstulan seurakunta ja 4H