Virastopalvelut, pappien tavoitettavuus

Kirkkoherranviraston palveluita edelleen virastolla, esimerkiksi hautaan siunaamiseen liittyvät varaukset, kastevaraukset. Pappi paikalla pääsääntöisesti ma ja to klo:9-12.

Muutoin papit tavoitettavissa hyvin puhelimitse (0405155991/Seppo Tiainen ja 0405705318/Marja Rämänen) ja voidaan sopia tapaamisaika näin.

Virkatodistukset, avioliiton esteiden tutkinnat ja sukuselvitykset seurakuntavirastosta pääsääntöisesti ma ja ti klo: 9-12. Puhelinpäivystys to klo:9-12.

Isojen leiri Hinkalossa 2.-4.7.2019

6.5.2019 13.21

Hinta 30€

Ilmoittautumisesta tulee ilmetä mille leirille lapsi ilmoitetaan, leiriläisen nimi ja ikä, osoite, huoltajan nimi ja puhelinnumero. Leirikirje lähetetään koteihin kesäkuun lopulla.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leireillä mukavaa yhdessä tekemistä mm. askarrellaan, ulkoillaan, uidaan ja saunotaan sekä laulellaan ja isoset järjestävät hubailua.

Jäjestäjinä toimivat Karstulan seurakunta ja 4H